IDET 2023 - přijďte nás navštívit!

Jednou za dva roky se v Brně koná IDET mezinárodní veletrh obranné a bezpečnostní techniky. Je to zrovna letos a my jsme u toho. Nepromeškejte příležitost navštívit tuto jedinečnou výstavu a náš stánek v pavilonu P / 088.

IDET je mezinárodní veletrh obranné a bezpečnostní techniky, který se koná na výstavišti v Brně jednou za dva roky. Přijďte s námi konzultovat bohaté zkušenosti, které v oblasti měření komponent klíčových pro celou řadu vojenských, optických nebo leteckých aplikací máme. Ať jsou to systémy nočního vidění, head-up-displeje,  gyroskopy, měření hlavní, harmonizace zbraňových systémů, kontrola vyrovnání vnitřní navigační jednotky INU,  vyrovnání torpéd, měření a sestavení leteckých motorů, přesné měření tvaru lopatek motoru nebo měření převodovek a hřídelí bojových vozidel. V těchto a mnoha dalších aplikacích je naše měřicí technika od spolehlivých výrobců (GB, DE, FR) jako doma.

Přijďte nás navštívit ve dnech 24. - 26.5.2023 na výstaviště do Brna, pavilon P, stánek číslo 088. Těšíme se na Vás!

Bohužel, nemůžeme být v jeden okamžik na více místech, a proto nás na letošním MSV v Nitře nenajdete. O to více nás potěší Vaše návštěva na připravovaném podzimním veletrhu MSV v Brně.