AYONIS konečně na českém a slovenském trhu

Stále používáte svůj stařičký profilprojektor, ale víte, že už moc neodpovídá vysokým požadavkům trhu? Preferujete optické měření s pohodlnou automatizací? Ale potřebujete měřit i náročné a komplexní díly? Pak zbystřete! Na český a slovenský trh poprvé vstupuje evropský výrobce 2D a 3D bezkontaktních měřicích automatizovaných zařízení.

AYONIS je francouzská značka s třicetiletou tradicí, která se specializuje na vývoj a výrobu bezkontaktních automatických měřicíh zařízení, od 2D digitálních profil projektorů, až po 3D multi-sensorové měřicí systémy.
Vyvíjí také software pro metrologii a zpracování dat. Softwarové nástroje vyvinuté společností Ayonis umožňují mimořádně široké aplikační spektrum využití, jako např.: tvrdá a měkká pryž, hodinářství, šrouby a nýty, přesné strojírenství, elektronika, ale i farmaceutický průmysl a kosmetika. To vše s automatickým generováním programů, profilů atd...

Ayonis je součástí skupiny Altimet, kterou na našem trhu zastupujeme již řadu let a od letoška je nám ctí představit tento inovatvní přírůstek měřicích přístrojů v naší nabídce.

Více o těchto optických skenerech všech technologických i cenových úrovní se dozvíte v prospektu níže.

Prospekt AYONIS